ESKİŞEHİR / İNÖNÜ - İnönü Kümbet Yeniköy İlkokulu

02225912022
KÜMBET MAH. KÜMBET SK. NO 8 İNÖNÜ / ESKİŞEHİR
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini demokratik çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, teknolojik gelişmeleri takip eden, sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini dikkate alarak, araştıran sorgulayan, öğrenmeyi öğrenmiş, Atatürkçü, ulusal kültürünü özümsemiş, cesaretli akademik ve sosyal becerileri yüksek bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal öğretim.
Ulaşım
Büyükşehir belediyesine ait kırmızı 92 numaralı otobüs vardır. Hergün 4 sefer yapmakta olup saatleri ve güzergahları büyükşehir belediyesinin internet sitesinden yada belediye iletişim numaralarından sorgulanabilir.
Eskişehir ili İnönü ilçesine bağlı köy
Eskişehir il merkezine 40 km. İnönü ilçe merkezine 15 km. uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında ilk defa faaliyete geçecektir. Birleştirilmiş sınıf uygulaması vardır. 1 ve 2 sınıflar bir şube 12 öğrenci, 3 ve 4 sınıflar bir şube 16, Ana sınıfında 10 öğrenci olmak üzere toplamda 38 öğrenci vardır.